Real Vampire seeks blood donor

A US man who describes himself as a ‘vampire’ is advertising online for a blood donor.

The 21-year-old Seattle man says he doesnt want to harm anyone – other than “taking a bit of their blood from time to time”.

Describing himself as a “male sanguinarian, 21 years old age (on the exterior), with hazel gray eyes and auburn hair”, he has posted an ad on craigslist.

“Greetings to everyone who is reading this,” he begins, “I am unable to give my name for obvious reason, but all you do need to know is that I am a vampire.

“I am in need of a blood donor for my personal use. Being a donor is not all fun and games, mixed with mysticism and sex; but it can be if that is what we wish.

“I am looking for either men or women, but I would prefer men since I lean more towards them in terms of blood and sex.

“It would also be great if you were either AB- or O-, for those are the blood types that I am used to.

“This would be an intimate, one-on-one, experience. I use a wide range of techniques, in case you would carry for something other than myself biting you.”

Appropriately enough, the ad coincides with the 165th birthday of Dracula author Bram Stoker on 8 November.

Advertisements

Man Sues Wife for Being Ugly, Gets Awarded $120,000 in Damages

In what may be the weirdest divorce trial in recent history, a man in China sued his wife for being ugly and actually won the right to divorce her and a substantial settlement of $120,000.

No, this is not a joke. Earlier this year, Jian Feng, a man from northern China took his spouse to court for being ugly. But you couldn’t really tell that by looking at her, in fact the unnamed woman could be considered attractive by most standards. To make things even weirder, the judge actually ruled in his favor, granting him the right to a divorce and a settlement of around $120,000. This probably makes no sense to you right now, but I’ll try to clarify things as best I can. Jian Feng’s problems began when he and his wife had their first baby. The man described his daughter as “incredibly ugly” and told the court she resembled neither of the parents. Now, most fathers would just hold their piece and love that little angel as if she were the most beautiful baby ever born, but not Feng. He started accusing his wife of cheating on him, and he kept at it until she couldn’t take no more and finally admitted she might have something to do with the baby’s appearance.

Jian Feng’s wife, before and after plastic surgery

You see, Jian Feng’s wife hadn’t always been attractive. Before she even met him, the woman spent around$100,000 on dozens of plastic surgeries to drastically improve her looks, and since the alterations weren’t passed on to the baby, she assumed she was the reason for the looks that weren’t up to the father’s standards. As soon as he heard his wife’s confession, Jian filed a lawsuit, accusing her of marrying him under false pretenses. Most judges would laugh at the claim, but not the one he found. This “model” father and husband was awarded the divorce he wanted and a settlement of around $120,000. It’s unclear who got custody of the baby, but I think it’s safe to assume she stayed with the mother.

Japan Adult Video (JVA) legal di Jepang. Y NO said pemerintah Jepang!

Sex di Jepang sudah bukan hal yang tabu bagi kita, apalagi budaya sex yang bisa terbilang ekstrem di tengah-tengah bangsa yang menjunjung tinggi kesopanan ini. Siapa sih yang tidak tahu kalau bangsa Jepang terkenal sopan? Namun tak sedikit pula yang tahu budaya sex Jepang yang ekstrem.

eyoko kumeda

berikut kisahnya:

1. Di salah satu kuil di Tokyo, ada sebuah gerbang merah yang jadi simbol sakral penduduk disana. Ternyata, di arena setelah kita melewati gerbang merah tersebut adalah area ritual bagi perempuan disana yang ingin melepas keperawanannya.

  

2. Tahu sinkansen? Di kereta api super cepat ini ternyata tersedia gerbong khusus buat perempuan. 

Di gerbong ini, perempuan diberikan kebebasan untuk ngapain tanpa harus keganggu ama cowo-cowo yang ada disana. Konon kabarnya cowo Jepang sering ngelakuin tindakan asusila di kereta api. (bahkan beberapa syuting film porno memakai latar belakang kereta api sinkansen sebagai tempatnya.

 

3. Yang paling menarik!! Di kuil di daerah kawasaki, terdapat sebuah festival yang dirayain ama penduduk disana. Pada festival ini, perayaan dilakukan dengan pengangkatan sebuah patung berbentuk “penis” oleh seluruh warga yang bermukim disana.. How Jerk..!!Pada festival tersebut, dipajang juga meriam-meriam berbentuk penis serta segala aksesoris tentang seks yang dijual oleh pedagang disana. Untungnya, festival tersebut adalah festival ritual kepercayaan Jepang. Ada aturan dan tata krama yang membuat festival tersebut tidak menjadi festival hubungan seks. Entah apa maksud dari festival tersebut??



Memang, seks di Jepang bukanlah hal yang tabu. Kalau kita mengetikkan keyword sex in japan di wikipedia, kita akan menemukan berbagai sejarah aneh tentang seks di jepang. Bagi penduduk di Jepang, perawan ketika malam pertama pernikahan adalah sangat memalukan bagi mereka yang menikah di usia lebih dari 20 tahun. Artinya mereka bener-bener tipe level bawah dalam pergaulan mereka. Hal ini bukan hanya terjadi belakangan, tetapi sudah sejak zaman2 kerajaan Jepang di masa2 lampau. Dahulu semua perempuan diberikan kepada prajurit2 Jepang untuk dijadikan pelampiasan nafsu mereka dan orangtua merekapun rela untuk itu. Jangan heran ketika zaman penjajahan Jepang dulu banyak perempuan Indonesia yang kehilangan keperawanan oleh tentara Jepang.

News photo News photo

Selain itu, mereka adalah penyedia house production bokep yang sangat subur di dunia. Ada banyak banget perusahaan penyedia film “terlarang” ini di negeri matahari terbit. Pemerintah Jepang telah melegalkan industri ini sejak tahun 70an. Dahulunya kekaisaran Jepang telah melegalkan pertunjukan teater sex di Jepang. Mungkin ini pertama dan satu-satunya di dunia). Film2 mereka pun terkesan fantastis dan terlalu canggih. Maksudnya, mereka membuat pelm bokep dengan sepenuh hati dan sesempurna mungkin (pelm2 hollywood aja kalah!). Udah gitu mereka juga nyedain gerai-gerai bokep lagi buat segala penikmat bokep Jepang. Disana masyarakat Jepang bisa membeli sex toy, trus video bokep, or ngerental video bokep terang-terangan asal berusia di atas 20 tahun.


Anehnya, meskipun mereka masih tergolong rumpun ras kuning dengan budaya ramahnya, bagi rakyat Jepang keanehan-keanehan itu dianggap wajar.. Mereka tidak risih dengan budaya yang tergolong ekstrim itu… Ckckckck… aneh memang -.-“

Semoga wanita Indonesia tidak seektrim ini yah dalam hal sex nya…